De schatkaart met blogtips: kennisdatabank

Wij van de Bloggerslijst geloven in dat de som der delen meer is dan alles afzonderlijk. We geloven in transparantie en dat we door samen te werken de bloggerswereld naar een hoger level kunnen te tillen. Of dat nu gaat door het bieden van een overzicht van bloggers zodat deze makkelijker vindbaar zijn voor opdrachtgevers als wel het bundelen van krachten zodat je samen gezien wordt voor bloggers.

Een schatkaart

We doen echter meer; we vinden het namelijk ook erg belangrijk om kennis te delen. En van die kennis is er al een hele hoop te vinden, online. De vraag is alleen waar? En wat is relevant / betrouwbaar / interessant? Want sommige dingen zijn misschien leuk om te lezen maar voegen verder niet zoveel toe.

Daarom zijn wij op zoek gegaan, voor jullie. En hebben een poging gedaan om een begin te maken om deze schat aan informatie, een soort schatkaart te maken. Die je op weg kan helpen in de bloggerwereld. Of het nu gaat om de eerste stapjes als je twijfelt om te beginnen met bloggen tot en met de er gevorderde bloggers die als professioneel ondernemer aan het werk gaan. We nemen je mee op pad; beginnen bij het begin en steeds een stapje verder.

Met diverse artikelen; zowel hele uitgebreide tutorialsĀ als korte overwegingen die je aan het denken zetten zodat je zelf je eigen keuze kan maken voor je blog. En alles daar tussen in. Van overzichtelijke handleidingen boordevol informatie tot en met snelle tips over een specifiek onderwerp.

Je vind deze kennisbankĀ hier, of gewoon via het menu zodat je nooit hoeft te zoeken.

We kunnen het niet alleen!

Dit is echter nog maar het begin. Nu hebben we jouw hulp nodig! Kom jij namelijk ook een interessant artikel tegen waarvan jij vindt dat het thuishoort in dit overzicht, laat het ons weten. Of mis jij een onderwerp of heb jij een vraag stel hem vooral. Dan gaan wij voor je op zoek naar degelijke informatie, zodat wij de lijst kunnen uitbreiden en ook anderen daarvan profijt hebben.

Deel hem vooral ook met je blogvrienden en collega’s zodat iedereen van dit bestaan weet en er gebruik van kan maken.

Ook delen?

Nieuw op Bloggerslijst is de blog. Hier staan nog maar een paar artikelen op omdat we eerst deze lijst hebben gemaakt. Want als er al zoveel is geschreven, waar moet jij dan nog over schrijven? Denk jij echter dat jij nog wel iets aan te vullen hebt of heb je gewoon een tip die je met de volgers van Bloggerslijst.nl wil delen laat het ons weten. Wij staan open voor gastbloggers! De eerste staat al klaar.

5 dingenaffiliate