Beautyblog

Ben je geïnteresseerd in samenwerken met deze ervaren beautyblog? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Een beautyblog voor jouw merk?

Houdt jouw bedrijf zich bezig met make-up en of verzorgingsproducten, de nieuwste parfums en misschien wel haarproducten? Ben je benieuwd naar nieuwe mogelijkheden voor het vergroten van je naamsbekendheid? Door mee te doen met dé nieuwe trend binnen influencer marketing, benader je binnen no-time jouw doelgroep! Social influencers worden door bedrijven ingezet om te schrijven over een product of dienst. Ook voor jouw beauty bedrijf zijn er veel beautyblogs in onze lijsten te vinden. Bloggerslijst.nl helpt je graag op weg om je doelgroep op een vernieuwende manier te benaderen.

Bloggers met een beautyblog zijn helemaal in!

Beautyblogs zijn op het moment erg geliefd bij een groot publiek. Op de beautyblogs vind je van alles over verzorging en de dingen die daarbij komen kijken. Beautyblogs worden voornamelijk door vrouwen bezocht. De leeftijdsklasse van deze doelgroep is echter zeer breed: beautyproducten worden immers door jong en oud gebruikt. Ook de social media accounts van beautybloggers worden massaal gevolgd en bezocht. Voor bedrijven die cosmetica, parfum en verzorgingsproducten verkopen is het samenwerken met een beautyblog dan ook interessant om te doen. Veel beautybloggers werken samen met merken en bedrijven. Vaak worden de beautyblogs bezocht om reviews van (nieuwe) producten te zien en om kennis te maken met voor (hen nog) onbekende dingen. Men vindt het fijn om eerst te zien wat een blogger van een product vindt voor zij het zelf aanschaffen. Op het moment dat je als bedrijf gaat samenwerken met een blogger kun je ook jouw doelgroep makkelijker doch effectiever benaderen. De mening van de blogger heeft namelijk veel meer effect op mensen dan het zien van een advertentie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zoeken naar een beautyblog? Niet nodig!

Zoeken naar de meest geschikte blogger voor een potentiële samenwerking kan een tijdrovende klus zijn. Wij kennen echter als geen ander de bloggersmarkt en nemen dit werk graag voor je huis handen. Meld je daarom aan als opdrachtgever bij Bloggerslijst.nl. Wij gaan voor jouw bedrijf op zoek naar één of meer beautybloggers. We vergelijken de doelgroep van jouw bedrijf met de doelgroep van de bloggers om zo een perfecte match te maken. Samenwerken met beautyblogs en dat zónder zelf te zoeken? Meld je ook aan als opdrachtgever!   [toc]

Werken met een beautyblog via Bloggerslijst.nl

In de bloggerslijsten zijn bloggers te vinden in uiteenlopende categorieën. Ook in de categorie beautyblogs zijn er bloggers die eventueel met uw bedrijf zouden kunnen samenwerken. Voor bedrijven in de beautyindustrie is bloggermarketing uitermate geschikt. Wanneer een blogger enthousiast is over uw producten is deze in staat om dit enthousiasme over te brengen op haar doelgroep. Bloggerslijst.nl zorgt ervoor dat bloggers en bedrijven relevante partnerschappen kunnen aangaan. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen lopen wij verschillende factoren na bij zowel blogger als bedrijf om perfecte partnerschappen te realiseren. Samenwerken met influencers wordt door brands als super effectief gezien.

beautyblog

Meer naamsbekendheid én een betere vindbaarheid!

Bloggen is trendy! Veel mensen genieten van het lezen over het leven van een ander. Daarnaast worden de social media kanalen van de bloggers ook gevolgd. Met een samenwerking heb je daardoor in weinig tijd meer naamsbekendheid. Hier blijft het niet bij, want linken werkt ook. Op het moment dat er op een beautyblog een link naar jouw website staat, telt dit mee voor de zoekmachine. Kortom, door links te laten toevoegen op een beautyblog komt je bedrijf ook hoger in de zoekresultaten. Hoe meer samenwerkingen jouw bedrijf via ons aangaat, des te meer links er op het internet naar jouw website zullen leiden. Een grotere naamsbekendheid én een betere vindbaarheid binnen de zoekmachine, realiseer je met social influencers in een klap.

Samenwerken met dé perfecte blogger(s)

Wanneer jouw bedrijf bij Bloggerslijst.nl is aangemeld als opdrachtgever gaan wij voor je op zoek naar een blogger in onze bloggerslijsten. Wij gaan op zoek naar een of meer bloggers die in alle opzichten bij het bedrijf passen. Alleen dan is de samenwerking relevant en heb je er als bedrijf echt iets aan. Bij een relevante samenwerking heeft de blogger dezelfde doelgroep als het bedrijf. Er worden op de blog topics gepubliceerd die passen bij de producten die door jouw bedrijf worden aangeboden. Bloggerslijst.nl contacteert de blogger om het partnerschap voor te stellen, waarna de blogger kan aangeven of jouw bedrijf bij de blog past. Met de vele beautyblogs in de lijsten van Bloggerslijst.nl vinden wij altijd een blogger die kan schrijven voor jouw brand.

Waarom via Bloggerslijst.nl?

Geen onduidelijkheid en volledige transparantie. Bij ons vind je in tegenstelling tot andere platforms wél informatie van de bloggers. De bezoekersaantallen en andere belangrijke informatie van de bloggers vind je gewoon op onze website. Het is belangrijk om te weten met wie je gaat samenwerken. Zo is het altijd van tevoren duidelijk wat je aan een samenwerking hebt en wat je hiervan kan verwachten.

Het is mogelijk om in deze lijst te sorteren op diverse gegevens, zoals alfabetische volgorde, bezoekers, views of social media volgers. Meer informatie over de betreffende beautyblog kun je vinden door te klikken op de blognaam; er volgt dan een voorstelpagina met meer achtergrondinformatie, tarieven en de mogelijkheid om direct een voorstel te doen.

In dit overzicht vind je een overzicht met iedere beautyblog van Nederland en België. Mist jouw te gekke beautyblog nog in onze Bloggerslijst? Meld je dan hier aan.

[table id=3 /]