F.A.Q.

Hieronder een overzicht met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je ons altijd mailen of je kunt je vraag stellen via de chat.

[toc]

Ik wil wel op Bloggerslijst staan maar geen gebruik maken van het LinkPizza affiliate programma.

Geen probleem! Wanneer je de plugin niet installeert kun je handmatig de overige informatie (bereik) invullen. Graag ontvangen we ter bevestiging een printscreen van je bezoekersaantallen op info@bloggerslijst.nl

Kan ik wel vermeld worden op Bloggerslijst maar niet de plug-in installeren?

Ja, dat is mogelijk. Je zult dan handmatig je bezoekersaantallen in moeten vullen. Graag ontvangen we ter bevestiging een printscreen van je bezoekersaantallen op info@bloggerslijst.nl

Kan ik me aanmelden voor Bloggerslijst als ik geen eigen domein heb?

Ja, dat is mogelijk. Hiervoor maak je een account aan via LinkPizza. Daar vul je handmatig je bezoekersaantallen in en je stuurt ter controle een printscreen van je WordPress of Blogspot statistieken naar info@bloggerslijst.nl

Waar kan ik de gegevens aanpassen voor Bloggerslijst?

Hiervoor log je in bij LinkPizza; in het menu van publisher vind je de optie “websites”. Hier kun je je aanmelding vinden en alles aanpassen. Van je naam tot en met beschrijving, bezoekersaantallen en tarieven. Wijken de bezoekersaantallen die je handmatig invult teveel af van wat er gemeten wordt? Dan wordt dit aangepast.

Wat moet ik invullen bij views, sessies en bezoekers?

Bij “views” vul je het aantal pagina-weergaven in, bij “sessies” de sessies en “bezoekers” de unieke bezoekers per maand zoals die in Google Analytics worden weergeven. Gebruik je Wordpress / Jetpack? Dan kun je alleen de views en de unieke bezoekers invullen.

Wanneer worden de statistieken automatisch ge-update?

Als je het handmatig hebt ingevuld zal dit voorlopig zo blijven. Er komt een nieuwe update aan van LinkPizza waarin dit meegenomen zal worden en er automatisch een drie maandelijks gemiddelde wordt weergegeven.

Welke categorieën moet ik kiezen? Waar vind ik lifestyle?

Het valt je misschien op dat niet alle categorieën op Bloggerslijst terugkomen. Voor de ontbrekende categorieën is geen animo of vinden wij niet passend bij Bloggerslijst. Op de marktplaats van LinkPizza worden wel alle categorieën weergegeven dus kies wat het beste bij je past. Twijfel je? Kies dan voor “maatschappij”, deze wordt weergeven als lifestyle blogs op Bloggerslijst.

Hoe moet ik social media (facebook, twitter, instagram en google+) koppelen?

Staat er een link naar je social media op je homepage? Dit kan een icoontje zijn, een plugin of gewoon een link; dan worden ze automatisch opgehaald. Updaten kan door te klikken op de knop “updaten” onder de social media in het overzicht “websites” onder het kopje “publisher”. Vergeet na het updaten niet onderaan het formulier dit opnieuw op te slaan.

Mijn social media volgers (facebook, twitter, instagram en google+) worden niet weergegeven.

Staat er wél een link naar je social media kanalen op je homepage maar wordt het niet weergegeven op Bloggerslijst? Het duurt vaak even voor het systeem alle websites afgegaan is om de cijfers op te halen, dus geef het even de tijd. Je kan ook zelf je social media accounts toevoegen (alleen naam, geen link), dan klik je op update en onderaan het formulier op save. Worden je cijfers een dag later nog niet weergegeven? Neem dan even contact op via de chat bij LinkPizza.

Ik heb een nieuwe lay-out of logo, wanneer wordt dit aangepast?

Een keer in de twee weken worden de printscreens automatisch ge-update. Mocht je een nieuw thema hebben, of nieuw logo wordt dit automatisch meegenomen.

Ik heb al een account bij LinkPizza, hoe geef ik aan dat ik ook op Bloggerslijst vermeld wil worden?

Hiervoor log je in bij LinkPizza, kies voor het kopje “websites” onder “publisher” in het menu. Klik op je website en helemaal onderin op “wijzig”. Vervolgens scroll je naar beneden en geef je bij “partners” aan dat je vermeld wilt worden op Bloggerslijst.

Waarom word ik niet direct weergeven in Bloggerslijst? / Hoe kan ik zien dat het gelukt is?

De gegevens worden elk kwartier aangepast. Kom dus later nog eens terug; als het goed is zie je dan dat de gegevens zijn aangepast. Anders even navragen via de chat op LinkPizza.

Wanneer word ik goedgekeurd voor de marktplaats op LinkPizza?

Dit is in handen van LinkPizza, hier gaan wij niet over. Over het algemeen, zeker op werkdagen, behandelen ze dezelfde dag nog de nieuwe aanvragen.

Ik wil niet dat mijn gegevens openbaar worden?

Dat kan. Je kunt aangeven dat je niet opgenomen wilt worden op de marktplaats en/of op Bloggerslijst. Om op die lijsten te komen is het een vereiste om wel je gegevens openbaar te maken. Zonder jouw toestemming (vinkje in de lijst) wordt er niets gepubliceerd. Op deze manier kun je wel gewoon gebruik maken van het affiliate programma van LinkPizza.

Komen er nog events?

Hou de event pagina in de gaten hier zullen we regelmatig berichten over bloggersevents

Wat kunnen wij voor u betekenen?