Mama blog

Een mama blog is simpel gezegd bloggen over alles wat moeders interessant vinden en meemaken. Vandaag de dag zijn mama blogs populairder dan ooit. Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met een ervaren mama blogger, kun je vrijblijvend contact opnemen voorde mogelijkheden.

Samenwerken met een mama blog?

Waarom zou je als bedrijf of brand samen gaan werken met een mama blog? Een bloggende mama schrijft over haar gezin en haar kinderen. Daarbij geeft ze allerlei soorten advies en tips. De onderwerpen kunnen uiteenlopen van beauty tips tot advies over het opvoeden van de kinderen tot heerlijke recepten. Mama bloggers zijn vaak erg actief en hebben een grote doelgroep. Daarom is het samenwerken met een mama blog erg interessant voor bedrijven en brands.

Verkoopt jouw bedrijf verschillende producten voor kinderen of verzorgingsproducten voor vrouwen van middelbare leeftijd? Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden om sneller naamsbekendheid te werven binnen een specifieke doelgroep? Doe dan mee met de nieuwste trend binnen de online marketing: influencer marketing. Wij van Bloggerslijst.nl kunnen je in contact brengen met influencers die vervolgens zullen gaan bloggen over jouw brand en producten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mama blog in het kort

Een mama blog is simpel gezegd een blog over alles wat een moeder bezig houdt. Alle onderwerpen van een mama blog hebben dus met andere woorden te maken met het moederschap. Zo bespreekt een mama blog bijvoorbeeld de opvoeding van de kinderen, recepten voor het hele gezin en dingen die alleen voor mama zelf zijn. Het onderwerp van het moeder zijn, oftewel het moederschap, is erg groot. Een blogger kan proberen om over alle diverse aspecten van het moeder zijn te schrijven. Toch kiezen de meeste mama bloggers ervoor om zichzelf te specialiseren in een kleinere niche binnen het overkoepelende niche van de mama blog. Denk bijvoorbeeld aan kindermode, de opvoeding of lifestyle.

 

Groeiende populariteit van de mama blog

Momenteel zijn mama blogs enorm populair. Iedereen die kinderen heeft, volgt allerlei influencers op Instagram, YouTube of Facebook. De bloggers functioneren als referentiekader, als voorbeeld en als adviseur. Wanneer een moeder of vader ergens mee zit, gaan ze kijken of de mama blogger ooit voor hetzelfde probleem heeft gestaan. Zij weten immers wat een andere ouder doormaakt. Ouders vinden het heerlijk om te ontdekken dat zij niet de enige zijn die niet zeker weten wat ze aan het doen zijn. Hierdoor is de mama blog binnen een relatief korte tijd ontzettend gegroeid in populariteit.

 

Mama blog inzetten om doelgroep te bereiken

Steeds meer bedrijven die gericht zijn op ouders, en dan vooral op moeders, gaan een samenwerking aan met een mama blogger. Werken met een mama blog kan er namelijk voor zorgen dat jouw beoogde doelgroep sneller en effectiever benaderd wordt. Moeders en ouders in het algemeen zijn een lastige doelgroep om op een originele manier te bereiken. Hierom kiezen brands er tegenwoordig eerder voor om een groter budget apart te zetten voor influencer marketing.

Bovendien heeft zo’n werkrelatie voor zowel de influencers als de brands een voordeel: de blogger verdient een leuk zakcentje en het brand krijgt op een nieuwe manier contact met de doelgroep. Deze manier van reclame is tevens effectiever. Vandaag de dag vinden veel mensen en zeker ouders het prettig om eerst een review van een product te lezen of te bekijken. Een influencer speelt in op dit verlangen. Hierdoor heeft de mening en de ervaring van zo’n mama influencer nu meer effect dan een traditionele advertentie of reclame.

Mama bloggers met ervaring

Om te garanderen dat de samenwerking tussen mama blog en brand goed verloopt, is het belangrijk dat beide partijen duidelijk weten waar ze aan toe zijn. Zo zal een mama blog met ervaring eerder resultaten behalen dan een startende blogger. Bij Bloggerslijst.nl werken wij met een groot aantal mama bloggers. Deze moeders hebben al wat langer een mama blog en weten hoe een goede samenwerking met een brand hoort te verlopen. Deze mama bloggers kunnen gemakkelijk een succesvolle blog schrijven voor de doelgroep.

Het heeft allemaal te maken met de vaardigheid om in te kunnen spelen op de wensen van jouw volgers. Veel blogs noemen zich wel een mama blog, maar schrijven vervolgens nooit over voor moeders wereldwijd herkenbare onderwerpen. Een blogger met ervaring weet wat zijn doelgroep interessant vindt en gebruikt dit. Hierdoor kan een samenwerking tussen mama blog en brand heel goed verlopen.

Via Bloggerslijst.nl samenwerken met mama blog

Het zoeken naar de juiste blogger of een goede brand kan een hele klus zijn. De zoektocht naar een perfecte match kan uren van je tijd in beslag nemen, zowel voor brands als voor bloggers. Gelukkig is er een manier om een hoop tijd te besparen. Bloggerslijst.nl is erg bekend met influencer marketing en weet de weg wel te vinden in de bloggende wereld. Wij helpen je maar al te graag met het vinden van een goede match om mee samen te werken.

Of je nu als mama blog op zoek bent naar een brand of juist als brand op zoek bent naar een goede mama blog. Wij nemen de tijdrovende klus moeiteloos uit handen! Meld je daarom direct aan als opdrachtgever of als mama blog bij Bloggerslijst.nl. Wij gaan vervolgens op zoek naar een geschikt brand of ervaren mama blogger. [toc]

Geschikte mama blogger vinden

Elk brand is anders en heeft een ander product om te verkopen. Daarom vereist niet elke zoektocht naar een geschikte mama blog dezelfde aanpak. Om ervoor te zorgen dat jij het optimale kunt halen uit een influencer campagne, maken wij zorgvuldig een selectie. Wij zoeken een passende mama blogger die aan alle eisen en wensen voldoet. Alleen wanneer er een klik is tussen blogger en brand kan er een goede werkrelatie ontstaan.mama blog

Zo moet ten eerste de mama blog dezelfde doelgroep hebben als het brand. Het heeft geen zin om een samenwerking aan te gaan met een blogger die schrijft over iets anders. Bloggerslijst.nl brengt daarom alleen bloggers en brands met elkaar in contact wanneer er een goede partnerschap uit voort kan komen. Brands en bloggers kunnen gelijk aangeven of er een klik is. Dankzij het grote bestand van mama blogs, zullen wij gegarandeerd een geschikte blogger vinden die staat te springen om te schrijven over jouw brand.

Goede werkrelatie en een klik is belangrijk

Een productieve samenwerking met een mama blog kan tot indrukwekkende resultaten leiden. Zo verwerf jij ineens binnen de kortste keren veel naamsbekendheid bij de doelgroep. Mama bloggers zijn tegenwoordig niet alleen meer op hun blog te vinden. Vrijwel elke mama blogger heeft allerlei andere social media kanalen waar volgers continu op de hoogte worden gehouden van nieuwe blogposts en het dagelijks leven van de blogger.

Door een samenwerking aan te gaan met een mama blog, zul je meer naamsbekendheid verwerven en uiteindelijk ook beter vindbaar zijn in diverse zoekmachines. Zodra een mama blog over jouw brand gaat schrijven, komt er een link in het artikel. Dit ziet de zoekmachine. Hoe meer links jouw brand heeft, hoe hoger je zult scoren in de zoekresultaten. Door met ons en een deskundige mama blogger in zee te gaan, profiteer je dus van allerlei voordelen.

Bij Bloggerslijst.nl streven wij ernaar om altijd een goede werkrelatie te creëren. Daarbij is een klik tussen blogger en  brand belangrijk. Wanneer jij je aanmeldt bij ons, weet je zeker dat je een goede samenwerking aan zal gaan. Dus ben jij een blogger? Wij zoeken een passend brand. Heb jij als brand de interesse om influencer marketing in te zetten? Dan ben je bij Bloggerslijst.nl aan het goede adres.

Bloggerslijst.nl schiet te hulp

Nu vraag jij je af waarom je zou werken via Bloggerslijst.nl. Er zijn verschillende redenen waarom wij jou goed verder kunnen helpen. Zo zijn er bij ons geen onduidelijkheden en is er altijd sprake van volledige transparantie. Wij geven elk geïnteresseerd brand de informatie van mogelijk geschikte bloggers. Als brand kun je dus zelf controleren hoe goed de mama blogger is. Je kunt simpelweg zelf kijken naar de bezoekersaantallen en andere belangrijke informatie.

Bij Bloggerslijst.nl geloven wij erin dat het belangrijk is om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarom geven wij altijd duidelijk aan met wie je eventueel samen gaat werken. Hierdoor weten alle partijen die erbij betrokken raken direct waar ze aan toe zijn. Iedereen weet met andere woorden wat ze kunnen verwachten. Op deze manier sluiten we onverwachte verrassingen uit voor zowel brand als mama blog. Dat is naar onze mening de prettigste manier om een goede samenwerking aan te gaan.

Dus ben jij een mama blogger of brand en wil je graag aan de slag gaan met influencer marketing? Meld je dan direct aan bij Bloggerslijst.nl. Wij zijn altijd op zoek naar een mama blog om toe te voegen aan ons netwerk. Bovendien helpen wij brands maar al te graag om in contact te komen met een deskundige mama blog voor een productieve samenwerking. Dus schroom je niet een meld je aan of neem gerust contact met ons op. Bloggerslijst.nl schiet te hulp voor zowel de brands als de mama bloggers!

Aanmelden voor de mamablog lijst doe je hier.

[table id=1 /]