Influencer Marketing Nederland

De online marketing is een vakgebied waar veel veranderingen en ontwikkelingen plaatsvinden. Voorheen werden bijvoorbeeld de budgetten voor deze tak van marketing voornamelijk ingezet op zaken als coupon websites en affiliate marketing. Tegenwoordig kiezen steeds meer brands voor influencer marketing in Nederland. Bloggerslijst kan daarbij het verschil maken. Influencer marketing in Nederland krijgt steeds meer aandacht, maar toch heersen er nog een hoop onduidelijkheden.

Daar brengt Bloggerslijst nu verandering in. Bloggerslijst streeft als influencer bureau ernaar om onder andere meer bewustzijn op te wekken voor de influencer marketing in Nederland. Om die reden delen wij graag onze expertise en kennis met brands die zich willen verdiepen in de mogelijkheden wat influencer marketing in Nederland betreft. Bij Bloggerslijst ben je als brand gegarandeerd aan het juiste adres voor effectieve influencer marketing campagnes!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Influencer marketing Nederland

De nieuwe vorm van marketing maakt de laatste paar jaren zijn opmars. In andere landen, zoals [toc] Amerika en Engeland, zijn de influencers en hun kracht veel eerder ontdekt dan in Nederland. Om die reden lopen veel vormen van influencer marketing in Nederland achter de feiten aan. Bloggerslijst onderscheidt zich hierin van de andere influencer bureaus. Influencer marketing draait in de kern om een goede samenwerking tussen influencer en brand. Veel verschillende influencer bureaus begrijpen dit cruciale feit niet. Zonder goede voorkennis blijft de influencer marketing in Nederland een experimenteel vakgebied.

De experimentele fase van deze marketingtak is echter ondertussen wel beëindigt. Influencer marketing Nederland staat op het punt om een vast en standaard onderdeel te worden van online marketing. Hiervoor moet een influencer bureau over de benodigde kennis beschikken. Anders kunnen er geen succesvolle campagnes opgezet worden. Bloggerlijst verdiept zich telkens weer in de nieuwste ontwikkelingen. Daardoor beschikken wij over de cruciale kennis. Bovendien heeft Bloggerslijst ervaring met het opzetten van geslaagde influencer campagnes.

Grootste netwerk influencers

Ondertussen heeft Bloggerslijst al enorm veel ervaring opgedaan als influencer bureau. Zo hebben wij inmiddels het grootste netwerk van influencers van Nederland én België. Hierdoor zal er altijd wel een geschikte influencer tussen zitten die goed aansluit bij jouw brand, de doelgroep en de doelstellingen. Zo zijn er verschillende vormen van samenwerkingen mogelijk bij Bloggerslijst. Hierdoor zit je als brand ook aan het juiste adres bij Bloggerslijst als je een langdurige samenwerking aan wilt gaan met een influencer.

Doeltreffende, lange samenwerkingen

Uit onze ervaring blijkt dat influencer marketing in Nederland beter werkt als een influencer vaker mag bloggen over een bepaald brand. De influencer komt op die manier namelijk geloofwaardiger over op de trouwe volgers. Het is enigszins vreemd als een influencer maar eenmalig over een brand blogt en er vervolgens nooit meer over spreekt. Als volgers merken dat zo’n blogpost niet oprecht is, doet dat afbreuk aan de geloofwaardigheid. Dat wil je juist voorkomen.

influencer marketing nederland

Influencer marketing in Nederland draait in de kern om die geloofwaardigheid. Als volgers een post van een influencer niet serieus nemen, kan de influencer de doelgroep ook niet beïnvloeden. Zonder die beïnvloeding zal de influencer marketing campagne niet slagen. Om die reden is een langdurige samenwerking met een influencer veel effectiever en doeltreffender. De influencer kan zo originele én oprechte content creëren. Hierdoor geloven de volgers de influencer en zijn ze geneigd om het product of brand in kwestie aan te schaffen.

 

Bloggerslijst voor influencer marketing Nederland

Wij van Bloggerslijst begrijpen dat influencer marketing in Nederland voor veel brands en bedrijven nog een tak is die zich moet bewijzen. Daarom communiceren wij altijd duidelijk met brands hoe de campagne verloopt. De resultaten zijn naar onze mening door middel van onderzoeken, rapportages en metingen op een transparante manier te weergeven. Zo zie jij als brand gelijk wat er is gebeurt en wat voor effect de campagne heeft gehad.

Bloggerslijst is hét influencer bureau voor influencer marketing in Nederland. Zo werken wij alleen met relevante content makers. Hierdoor kan er originele content gecreëerd worden die als oprecht en geloofwaardig wordt ervaren door de volgers. Bovendien leidt zo’n originele campagne tevens tot gewenste associaties met jouw brand. Kortom, voor alle vormen van influencer marketing Nederland ben je van harte welkom bij Bloggerslijst.