Brands

Weet wat je wilt!

Je kunt als marketeer voor een pr-bureau, eigenaar van een brand of webshop zoeken naar een of meerdere bloggers. Maar voor je écht gaat zoeken, bijvoorbeeld in onze lijst, is het verstandig om je af te vragen wat voor blogger(s) je nodig hebt.

Bloggerlijst helpt je aan de juiste blogger

Bloggers zijn er in veel soorten en maten, het is belangrijk dat je de blogger kiest die bij jouw doel en/of product past. Maar hoe kies je zo iemand?

  • Wil je graag een bepaald product of een bepaalde dienst onder de aandacht brengen of heb je een ander doel?
  • Heb je ideeën over de invulling of laat je de blogger vrij zodat het beter aansluit bij de overige content van het blog en dus ook sneller gelezen zal worden?
  • Waarop ga je je keuze baseren voor welke bloggers je gaat? Wil je zoveel mogelijk bezoekers of ga je echt voor kwaliteit?

Wij geven stap voor stap uitleg met uitgebreide tips. In het overzicht kun je zelf een selectie maken van de bloggers. Het kan natuurlijk zijn dat je geen tijd, zin en gelegenheid hebt om zelf op zoek te gaan naar de perfecte bloggers. Wij helpen je graag om deze voor jou te vinden. Ook het coördineren en organiseren van je campagne regelen we met veel plezier en expertise voor jou.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?