Bloggers Gezocht,
meld je hier aan

Bloggers gezocht!

Sinds 1 januari 2020 hebben bloggerslijst en Hulc de handen in 1 geslagen. Met deze fusie zorgen we er voor dat we het beste realiseren voor bloggers en adverteerders. Aanmelden en gebruik van het platform is gratis. Als je een bloggers bent en regelmatig nieuwe artikelen post en al aardig wat maandelijkse bezoekers trekt is het mogelijk om je aan te melden bij Hulc. Via Hulc kun je eenvoudig in contact komen met bedrijven, om op deze manier opdrachten voor gesponsorde blogposts te ontvangen.

Bloggers gezocht meld je hier aan

Wil je als blogger opgenomen worden in Hulc meld je dan aan via onderstaande button. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet zul je toegevoegd worden aan het platform, zodat bedrijven je kunnen benaderen voor opdrachten.

Bloggers gezocht voor influencer marketing

Influencer marketing kan voor veel bedrijven interessant zijn. Hoe mooi is het immers wanneer invloedrijke bloggers een artikel schrijven over jouw product? Het vinden van een blogger met de juiste doelgroep en het juiste bereik is echter niet gemakkelijk. Bloggerslijst.nl maakt het bedrijven gemakkelijk. Wanneer een bedrijf blogger zoekt, kun je je als bedrijf hier vrijblijvend aanmelden. Wij nemen dan contact op, om samen te bepalen welke blogger het meest geschikt is voor het commerciƫle doel.

Verschillende categorieƫn bloggers gezocht

De ene blogger heeft een groter bereik en een grotere invloed dan andere bloggers. Dit is afhankelijk van hoe ervaren de blogger is, en hoeveel volgers hij/zij heeft verzameld. Maar het is niet alleen de invloed bij een groot publiek wat een bedrijf mogelijk zoekt, het kan heel goed dat een adverteerde een bepaalde doelgroep heeft en hier een niche blogger voor zoekt.

Eenmalige bloggers gezocht

Voor het introduceren van een nieuw product of merk kan het heel interessant zijn om eenmalig met een blogger samen te werken. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste adverteerders om hun merk of product zo goed mogelijk op de kaart te zetten via jouw blog. Afhankelijk van de doelgroep en het gewenste bereik welke de adverteerder wenst worden er bloggers gezocht die het beste past bij het merk en de doelgroep.

Bloggers gezocht voor langdurige samenwerking

Ook wanneer je een langdurige samenwerking aan wilt gaan met een een adverteerder als blogger, of als er meerdere bloggers gezocht worden voor een opdracht kan het helpen dat wij voor de blogger, maar ook voor adverteerder de beste match kunnen maken naar de wensen van de bloggers en adverteerder. Op deze manier breng we de doelgroep op verschillende manieren in aanraking met een merk. Daarom biedt Bloggerslijst.nl voor adverteerders ook abonnementen aan, waarbij gekeken wordt naar verschillende wensen van het merk zoals wie past er bij mijn doelgroep ed. of is er sprake van meerdere blogposts bij een blogger over een periode of heeft het merk meer behoefte aan spreiding over meerder influencer marketing kanalen .