Fashion blog

Fashion blog, simpel gezegd schrijven over de nieuwste fashion trends. Vandaag de dag zijn een fashion blogs en beauty blogs populairder dan ooit. Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met een ervaren fashion blogger, kan je vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

Samenwerken met een fashion blog?

Waarom zou je als bedrijf of brand samen gaan werken met een fashion blog? Zeker de fashion wereld is erg competitief. Het is daarom verstandig om je als bedrijf te gaan mengen in de wereld van de bloggers. Door met een fashion blog samen te gaan werken kan jij de doelgroep op een nieuwe manier benaderen. Verkoopt jouw bedrijf die nieuwste mode of iets anders dat met fashion te maken heeft? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om sneller naamsbekendheid te verwerven? Doe dan mee met de nieuwste trend binnen de influencer marketing. Wij van Bloggerlijst.nl kunnen je in contact brengen met social influencers die vervolgens zullen gaan schrijven over jouw producten.

Fashion blog in het kort

Een fashion blog is simpel gezegd een blog over de mode, de fashion. Alle onderwerpen van een fashion blog hebben te maken met de mode. Zo bespreekt een fashion blogger bijvoorbeeld de nieuwste trends, fashion tips en de do’s en don’ts wat mode betreft. Het onderwerp mode, oftewel fashion, is zo groot. Een blogger kan onmogelijk over alle diverse soorten fashion schrijven. Daarom kan een fashion blog er ook voor kiezen om zich te specialiseren in een kleinere niche. Daarmee worden onderwerpen binnen de fashion bedoelt. Denk hierbij aan kindermode, mode voor mensen met een maatje meer of kantoormode.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Populariteit fashion blog stijgt

Momenteel zijn fashion blogs zelf erg in de mode. Iedereen die een beetje geïnteresseerd is in [toc]mode, volgt allerlei social influencers op Instagram, Twitter of Facebook. De bloggers zijn zelf de mode iconen aan het worden. De stap voor grote merken in de mode industrie om naar een blogger te stappen wordt steeds kleiner. Het bewijs hiervoor is te vinden in de mode wereld zelf: fashion blogs krijgen meer erkenning. Zo heeft een Nederlandse fashion blogger, Negin Mirsalehi, in 2014 de Fashion Blogger Award gewonnen in Berlijn tijdens de Fashion Week.

Fashion blog effectiever dan reclame

De grote merken van de fashion industrie werken tegenwoordig ook met de bloggers. Werken met een fashion blog kan er namelijk voor zorgen dat je jouw doelgroep makkelijker en effectiever benadert. Namen zoals Vogue, Glamour en H&M werken om die reden al op dagelijkse basis met fashion blogs. Voor zowel de bloggers als de bedrijven is het een profijtelijke relatie: de blogger verdient een leuk zak centje en het bedrijf krijgt op een vernieuwende manier contact met de doelgroep. Bovendien werkt die samenwerking ook effectiever in op de doelgroep. Tegenwoordig vinden veel mensen het prettig als ze eerst een product kunnen zien en een duidelijke, eerlijke beoordeling ervan krijgen. Daardoor heeft de mening van een blogger tegenwoordig meer effect dan een advertentie of reclame.

Ervaren fashion bloggers

Om ervoor te zorgen dat de werkrelatie goed verloopt tussen fashion blog en brand, is het belangrijk dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Een ervaren fashion blog zal eerder het beoogde resultaat behalen dan een startende blogger. Bij Bloggerslijst.nl werken wij met ervaren fashion blogs. Zij weten hoe een samenwerking met een bedrijf hoor te verlopen en hoe zij succesvol een blog kunnen schrijven voor de doelgroep. Het begint allemaal met het plannen. Veel blogs noemen zich wel een fashion blog, maar schrijven vervolgens over van alles. Een ervaren blogger weet wat zijn doelgroep interessant vindt en speelt hier op in. Hierdoor kan een werkrelatie tussen bedrijf en fashion blog erg goed verlopen.

Via Bloggerslijst.nl werken met fashion blog

Het zoeken van een geschikte blogger of van een passend bedrijf kan uren werk in beslag nemen. Gelukkig kunnen wij je een hoop tijd besparen. Wij zijn erg bekend met de bloggende wereld en helpen je graag met het vinden van een geschikte samenwerkingspartner. Of je nu op zoek bent naar een brand waar je voor kan schrijven of dat je als bedrijf op zoekt bent naar een ervaren blogger, wij kunnen de tijdrovende klus uit handen nemen. Meld je direct aan als opdrachtgever of als fashion blog bij Bloggerlijst.nl. Wij zullen vervolgens op zoek gaan naar één of meerdere fashion bloggers of brands die bij jou passen.

Bloggen is de toekomst

Een fashion blog schrijft een interessant artikel vol passie voor jouw doelgroep over jouw modeproduct. Daar kan geen enkele reclame of advertentie tegenop. Zoals al eerder werd vermeld is bloggen in de mode en tevens de toekomst. We vinden het als mensen erg interessant om te weten wat iedereen doet, eet of draagt en waar dat dan weer te vinden is. We zijn continu met elkaar online. Waarom zou je als bedrijf dan niet effectiever en gerichter naamsbekendheid verwerven door met een fashion blog samen te werken? De toekomst is hier en is online.

Goede samenwerking van cruciaal belang

Door middel van een goede samenwerking met een fashion blog kan je gemakkelijk en binnen mum van tijd naamsbekendheid verwerven. Fashion bloggers zijn tegenwoordig namelijk niet alleen op hun blog te vinden. Dankzij social media kanalen kunnen volgers alles zien wat een blogger van dag tot dag doet. Bij Bloggerslijst.nl weet je als bedrijf of als blogger zeker dat je een goede samenwerking aan zal gaan. Ben jij een blogger? Dan gaan wij opzoek naar een passend brand. Heb jij je opgegeven als opdrachtgever, dan komen wij met een selectie ervaren fashion bloggers die bij jouw wensen passen. Een goede samenwerking is immers van cruciaal belang voor een succesvol resultaat.

Passende fashion bloggers selecteren

fashion blog

Ieder bedrijf is anders en heeft soms een andere aanpak nodig. Om ervoor te zorgen dat je het optimale kan halen uit een samenwerking met een bedrijf of met een fashion blog, maken wij een selectie. Wij gaan op zoek naar een passende blogger die aan al jouw wensen voldoet. Alleen dan kan er een vruchtbare relatie ontstaan. Zo moet de blogger dezelfde doelgroep hebben als het brand. Een blog over knutselen zal bijvoorbeeld niet geschikt zijn voor een bedrijf dat zich bezig houdt met mode. Bloggerslijst.nl brengt blogger en bedrijf met elkaar in contact om een partnerschap op te stellen. Dan kan zowel het bedrijf als de blogger aangeven of er een klik is. Dankzij ons grote bestand van fashion blogs kunnen wij altijd een blogger vinden die staat te springen om te schrijven voor jouw brand.

Naamsbekendheid verwerven en beter vindbaar

Bovendien is er nog een bijkomstigheid van werken met een fashion blog. Er wordt namelijk tevens gelinkt en linken werkt. Zodra een fashion blog over jouw producten schrijft en een link verwerkt in het artikel, telt dit mee voor de zoekmachine. Door meer links te hebben, kan jouw bedrijf hoger scoren in de zoekresultaten. Je kan dus stellen dat hoe meer samenwerkingen je als bedrijf bij ons aangaat, hoe meer links er zullen ontstaan en hoe hoger jouw bedrijf scoort. Door met ons in zee te gaan verwerf je niet alleen meer naamsbekendheid, je zal ook beter vindbaar zijn.

Bloggerslijst.nl helpt jou verder

Waarom zou je als brand of blog werken via Bloggerlijst.nl? Omdat er bij ons geen onduidelijkheden zijn en er sprake is van volledige transparantie. Wij geven elk brand de informatie van potentiële bloggers. Als bedrijf kan je dus bijvoorbeeld controleren hoe goed de blogger is door te kijken naar bezoekersaantallen en andere belangrijke informatie. Wij bij Bloggerslijst.nl geloven erin dat het belangrijk is om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Hierdoor weet elke partij die erbij betrokken raakt direct waar hij aan toe is en wat hij kan verwachten. Op deze manier sluiten we onverwachte verrassingen uit voor zowel brand als fashion blog.