Soorten niche blog

Een niche blog kan een zeer specifiek onderwerp zijn om over te schrijven, maar je kan het ook wat ruimer zien. Door bewust te kiezen voor een onderwerp waar je over wilt gaan schrijven kun je je sneller professionaliseren. Hoe specifieker het onderwerp des te sneller je een “expert” status zal bereiken op dat gebied. Hieronder wat bredere niches / onderwerpen waarvoor je je kunt aan te melden. Probeer zo specifiek mogelijk een lijst te kiezen.

Niche Blog Beauty & Fashion bloggerslijst

Ga jij de deur niet uit zonder make-up? Ren je naar de winkel voor het nieuwste palette en kun je niet wachten tot je het kan testen om je bevindingen te delen met je volgers? Meld je dan aan voor een plekje op de beautybloggerslijst.

Niche Blog Foodbloggerslijst

niche blog

Sta jij graag uren in de keuken om nieuwe recepten te bedenken? Probeer je graag nieuwe smaken uit? Komt jouw eten koud op tafel omdat je er eerst vanuit alle hoeken foto’s van maakt? Dan ben je een typische foodblogger.

 

Niche blog Mamabloggerslijst

Heb je (jonge) kinderen en vormen zij de dagelijkse inspiratie voor je blog? Schrijf je bijvoorbeeld over de zwangerschap, je baby, Rapley methode, bezoekjes aan het consultatiebureau; dan ben je een echte mamablogger.

[toc]

Niche blog Lifestylebloggerslijst

Dit is nog wel de breedste lijst; vrij veel onderwerpen vallen hier onder. Eigenlijk is dit een soort overkoepelende categorie waarin vaak ook regelmatig actuele en juist hele persoonlijke onderwerpen thuishoren.

Nich blog Travelbloggerslijst

Ontdek jij continue nieuwe bestemmingen? Schrijf je over hotspots, must see bestemmingen en places to be? De travelbloggerslijst is voor bloggers die het liefst de hele wereld over reizen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?