Hulc neemt Bloggerslijst over [PERSBERICHT]

Influencerplatform Hulc neemt Bloggerslijst over en wordt in één klap de grootste van Nederland

 

De overname past volgens Hulc in de strategie om het platform verder door te ontwikkelen en aanbod van bloggers en andere influencers te vergroten.

Jordi Bron begon Hulc in 2017 met als doel adverteerders en bloggers eenvoudiger te matchen. Jordi: “Bloggers zijn tegenwoordig een must-have om je website te promoten en goed vindbaar te zijn in Google. Alleen de juiste blogger vinden en een deal met ze vinden, dat kostte altijd veel tijd. Daarom zijn we een platform gestart die automatisch de perfecte blogger voor je vindt.”

Per 1 januari 2020 zal bloggersplatform Bloggerslijst onderdeel zijn van het grotere Hulc. 

Bloggerslijst bevat het overzicht van ruim 3700 Nederlandse bloggers, welke nu samengevoegd zullen worden met de 2000 bloggers van Hulc. Hiermee wordt Hulc in één klap marktleider in Nederland. De persoonlijke aanpak van Bloggerslijst en het geautomatiseerde platform Hulc vormen een perfecte combinatie.

Dennis Stokman, oprichter van online marketingbureau Blauwe Monsters en reeds mede-eigenaar van Bloggerslijst, stapt in als investeerder bij Hulc om het platform snel door te laten groeien. Hulc zal het groeigeld gebruiken om het huidige platform verder door te ontwikkelen om zo de look and feel en het gebruikersgemak te verhogen. Ook zal er geëxperimenteerd worden met nieuwe verdienmodellen die tegemoet komen aan de schaalbaarheid van het platform. 

Jordi: “In 2020 willen we de marktpositie in Nederland nog verder verstevigen. Daarna willen we het platform in Europa gaan uitrollen, met Duitsland als eerste stap. Vanuit de twee labels zien we de vraag naar Duitse influencers enorm toenemen.”

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

engagement en conversie