Veertienkusjes.nl

Mijn naam is Esther van der Plaat, weduwe, 38 jaar en moeder van Isa (12 jaar) en Stijn (8 jaar). Enthousiast, energiek, creatief, sucker for witlof en passie voor hardlopen. Mijn man Dennis, de vader van Isa en Stijn is op 14 september 2012 op 35 jarige leeftijd overleden aan de verschrikkelijke ziekte kanker en sinds 5 jaar proberen we er met z’n drietjes wat van te maken. En dat lukt ons aardig. Met alle ups en downs die daarbij horen.
Ons huis staat in het altijd gezellige Alkmaar. Vlakbij het strand, de leukste terrasjes en winkeltjes. Genoeg leuke plekken om nieuwe herinneringen te maken met z’n drietjes. We gaan erop uit, lachen, maken plezier, maar hebben ook verdriet, zijn boos en worden nog vaak geconfronteerd met het gemis. Op Veertienkusjes.nl blog ik (gemiddeld 2 tot 3 keer per week) over mijn leven als weduwe met jonge kinderen.
Naast mijn werk als marketing- en salesmedewerker bij een belastingadvieskantoor schrijf ik blogs en houd ik mij bezig met het schrijven van een boek. Schrijven is mijn passie. Al van kinds af aan.
Veertienkusjes is een openhartig, eerlijk en toegankelijk platform. Je vindt er artikelen met een grote diversiteit aan onderwerpen. Van onderwerpen met een zware lading tot luchtige, humoristische artikelen. De artikelen op Veertienkusjes lezen makkelijk weg en geven een groot publiek herkenning en inspiratie. Daarnaast worden regelmatig handige en creatieve tips gegeven. Door mijn humoristische inslag en mijn openhartige, meeslepende schrijfstijl bereik ik niet alleen lotgenoten, maar ook mannen en vrouwen in mijn en andere leeftijdscategorie├źn.
Naast de blogs op Veertienkusjes blog ik sinds twee jaar voor het online platform van de EO/ikmisje.

Ik sta open voor allerlei soorten samenwerkingen. In overleg komen we vaak tot leuke samenwerkingen en inspirerende acties.

veertienkusjes.nl

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

meer bezoekers op je blog