Saudadesdeportugal.nl

Portugal: het land van gegrilde sardientjes, melancholische fado, de glorierijke ontdekkingsreizen, mooie zandstranden en portwijn. Daar moet je kennis mee maken! We hebben een website vol geschreven voor je over dit heerlijke land. We laten het beste, mooiste, lekkerste en meest verrassende van Portugal zien. Je vindt er tips voor restaurants, bezienswaardigheden, plekken om te slapen, natuur, feesten, festivals, recepten, muziek en nog veel meer. Ook vertellen we je hoe je de Portugese sfeer kunt opsnuiven in Nederland. Dit alles aangevuld met diverse gastblogs van andere Portugal-liefhebbers zorgt voor een fijn stukje Portugal in Nederland. Para Matar a Saudade!

Als je fado luistert zul je het woord saudade veelvuldig horen. Daar wordt vaak bezongen hoe men saudade voelt over van alles en nog wat: de stad Lissabon, de zee, de Taag, de muziek… Natuurlijk ben ik een beetje weemoedig en melancholisch over Portugal. Ik werd jaren geleden verliefd op Portugal (en een Portugees). De saudade brengt mij dan ook jaarlijks terug naar dit heerlijke land. Dan geniet ik van de mensen, de geuren, kleuren en smaken. Op deze website vertel ik je alles wat ik zie, proef en meemaak op mijn reizen. En voor je het weet heb ook jij Saudades de Portugal.

Er verschijnt minimaal 5 keer per week een nieuw artikel op de website, waarvan minimaal een over eten. Mediakit is aanwezig en op te vragen (ik heb hem niet ergens staan voor download) via mail.

saudadesdeportugal.nl

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

van blogger naar influencer