prachtige-mamas.nl

Hoi mijn naam is Rachèl en ik ben de trotse eigenaar van het allerleukste online platform voor mama’s; Prachtige Mama’s! Ik ben 39 jaar en een onwijs gelukkige mama van 2 kinderen van 5 en 7 jaar oud. Dagelijks plaats ik nieuwe content op mijn site die ik dan deel via de sociale media kanalen. Aangezien ik zelf mama ben weet ik precies wat mijn doelgroep interesseert. Ik heb een vaste club volgers opgebouwd en ik krijg steeds meer interactie met mijn volgers. Ik deel veel tips, trends, maar ook blogs met meer diepgang. Zo heb ik een aantal professionals die voor mij bloggen zoals een verloskundige, opvoedcoach, directrice van een basisschool etc. Dit is dan ook mijn USP. Het geeft de site meer draagkracht en inhoud. Ik werk niet samen met een media-bureau. Ik woon lekker centraal in Zuid-Holland. Ik sta open voor samenwerkingen die mij en mijn doelgroep aanspreken. Ik blijf graag dicht bij mezelf. Zo kom je ook het meest geloofwaardig over!

 

www.prachtige-mamas.nl

seo