Pingetest.be

Hoi, ik ben Nora en ik ben een mamablogger met twee kids. Mijn dochter E. is 6 jaar en zit in het eerste leerjaar. Dit betekent dat lezen nu echt een ding geworden is. En dat tekenen en knutselen steeds beter gaat alleen. Mijn zoontje S. is 3 jaar en is een typische kleuter!

PinGetest is ontstaan uit mijn Pinterest verslaving. Als mama ga je toch wel vaak op zoek naar nieuwe recepten, nieuwe knutselideetjes en veel meer via Google, of in mijn geval: Pinterest. Dus vanuit die invalshoek ben ik mijn blog begonnen. Om mijn lezers mee te nemen in mijn vondsten op Pinterest.
De blog is nu wel veel meer geworden dan dat. Het wordt meer en meer een échte mamablog. Met niet enkel Pinterest vondsten, maar ook gewoon mijn eigen ding. Ik blog nu dus over het leven van een mama. Niet per se een héél persoonlijke blog, maar eerder een praktische. Met veel how-to artikels, recepten en knutselideetjes en artikels over het moederschap. Op dit moment blog ik 4 keer per week. Met telkens een gemakkelijk recept, een leuk knutselwerkje, een snel bakrecept, en op zondag een artikel of review.

Ik werk nog niet samen met media-bureau’s, maar ik sta hier zeker wel voor open! Mijn blog begint namelijk te groeien, alsook mijn social media kanalen. Dus het zou natuurlijk wel leuk zijn om in de toekomst meer en meer opdrachtjes te krijgen. Om zo toch een centje te kunnen verdienen aan mijn blog.

Ik woon in België/Vlaams Brabant.

pingetest.nl

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

geloofwaardigheid