Justgoglobal.nl

Mijn naam is Kimberley. Ik ben een 29-jarige creatieveling uit Utrecht met een passie voor reizen, fotograferen en schrijven.
Mijn blog JustGoGlobal.nl gaat over reizen. Door middel van blogs, video’s en foto’s krijgen bezoekers en volgers van Just Go Global een eerlijke indruk over bestemmingen, activiteiten, reisartikelen en accommodaties. Bestemmingen die door Just Go Global worden bezocht variëren van Europese stedentrips tot verre rondreizen. De ene keer met een backpack in een hostel en de andere keer met de koffer naar een all-inclusive resort.

Justgoglobal.nl trekt met name Nederlandse en Belgische bezoekers tussen de 20-35 jaar. Op Social Media, en met name Instagram, genieten meer dan 20.000 wereldwijde volgers van de foto’s en verhalen van Just Go Global.

Ik sta open voor samenwerkingen die passen bij mijn blog en interessant zijn voor mijn doelgroep. Ik ben gespecialiseerd in (online) marketing en social media en kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw product succesvol onder de aandacht te brengen. Samenwerkingen zoals advertorials zullen altijd eerlijk in een artikel worden vermeld.

Samenwerkingen waar ik onder andere voor open sta:

– Een advertorial
– Een persreis
– Een winactie
– Een review van een product, activiteit of accommodatie
– Contentcreatie zoals (drone)fotografie, een video of een blog
– Instagram takeovers / Instagram stories / Instagram posts

justgoglobal.nl

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.