Vacature influencer Marketing stagiair(e) met pit

Breng jij het grootste deel van je dag door op Instagram/Facebook/Snapchat/ je blog en/of YouTube? Wil je jouw hobby combineren met een gezellige meewerkstage waarbij je de hele dag ongegeneerd met social media bezig kan zijn? Top! Wij zoeken namelijk een…

Influencer Marketing stagiair(e) met pit

Wat ga je doen?

Als Influencer Marketing stagiair ga jij meewerken aan hét platform voor bloggers, influencers en adverteerders: Bloggerslijst.nl. Je helpt mee met het opzetten van campagnes en zoekt in ons bestand van bloggers een influencer die perfect past bij de opdrachtgever. Je creativiteit krijgt de vrije loop als je onze social media kanalen bijhoudt en daarvoor ook de content creëert. Je werkt nauw samen met een jong team en de lijntjes zijn kort: van hiërarchie is geen sprake. Die koffie mogen ze dus lekker zelf halen!

Wie ben je?

Voor ons maakt je profiel niet heel erg uit, liever drinken we een keer een kopje koffie (of thee) met je om te kijken of het klikt. Wel vinden we het fijn als je:

  • Op de hoogte bent van trends rondom influencer marketing en social media
  • Goed bent in teksten schrijven

Interesse?

Lijkt het je leuk om een keer kennis te maken? Ons ook! Stuur een mailtje met je motivatie naar lois@bloggerslijst.nl en kom bij ons langs in Hoofddorp om de sfeer te proeven.