Het allereerste Bloggerslijst event komt eraan!

Op woensdag 29 november vindt de eerste Bloggerslijst seminar plaats in Haarlem. Het programma begint om 13.00 en zal tot 16.30 duren, waarna er gelegenheid om na te praten met collega-bloggers en sprekers tijdens een gezellige borrel.

Programma:

• Training ‘Hoger in Google’

Je bent je blog misschien ooit begonnen voor jezelf, om over je eigen interesses te schrijven. Maar het is natuurlijk leuk als je artikelen goed gelezen worden door zoveel mogelijk bezoekers. Hoe zorg je ervoor dat je blog vindbaar is binnen Google? Welke zoekwoorden zijn relevant? Tijdens deze lezing krijg je tips van een professionele SEO-specialist.

• Lezing ‘Het belang van een contentstrategie’

% van de verkopen van de succesvolle webshop ‘Hemd voor Hem’ zijn afkomstig van organische bezoekers. De contentmarketeer van ‘Hemd voor Hem’ vertelt de geheimen van dit succes.

• Training ‘Google Analytics en Search Console’

Als je meer inzicht wilt krijgen in de statistieken van je blog zijn Google Analytics en Search Console onmisbare gratis tools. Maar wat zeggen al deze grafieken en tabellen precies? En hoe vind je relevante informatie over jouw statistieken? Tijdens deze training leren we je hier meer over.

• Lezing ‘Geld verdienen met je blog?’ door Linkpizza

Je krijgt praktische tips om jezelf goed te presenteren aan een bedrijf om het meest uit een samenwerking te kunnen halen. Wat verwacht een opdrachtgever? Welke kengetallen zijn relevant? Op deze en meer vragen wordt ingegaan tijdens de lezing die verzorgd wordt door Linkpizza.

• Toekomstvisie: ‘Hoe gaat Google om met bloggers in 2018?’

Bloggen is nog steeds helemaal hot! Dat weet jij als blogger als geen ander. Bedrijven zien hier dus terecht kansen, op het gebied van influencer marketing, maar ook op het gebied van SEO. Tijdens deze lezing kom je onder andere meer te weten over hoe Google omgaat met follow- en no-followlinks en de consequenties die deze kunnen hebben voor je blog.

Als je het meeste uit jouw blog wilt halen is deze masterclass niet te missen. Het event is speciaal georganiseerd voor de leden van Bloggerslijst en Linkpizza, maar andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

De early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht! Nu zijn alleen nog de reguliere tickets verkrijgbaar, deze kosten €39.

Je kunt je inschrijven door middel van onderstaand formulier. Per mail ontvang je een factuur waarmee je het bedrag kunt overmaken.

[toc]

Wat kunnen wij voor u betekenen?