Bloggerslijst gaat samenwerking met LinkPizza aan

Het is de afgelopen maanden vrij rustig geweest rondom Bloggerslijst, tenminste voor wat jullie van ons hebben gezien en gehoord. Maar achter de schermen zijn we al een tijd bezig met het zoeken naar een partner die ons kan helpen bij het automatiseren van het aanmeldproces en het ophalen van de statistieken, dit kost ons namelijk veel meer tijd dan wij vooraf hadden gedacht. Die partner hebben we inmiddels gevonden; we zijn blij te kunnen vertellen dat we met LinkPizza gaan samenwerken.

LinkPizza?

Waarschijnlijk kennen velen van jullie LinkPizza al van de handige tool die zij aanbieden waarbij linkjes naar webshops automatisch veranderen in affiliate linkjes en je hier dus inkomsten mee kunt genereren. De afgelopen maanden hebben wij deze tool zelf getest en wij zijn heel enthousiast; het neemt je veel werk uit handen én het levert leuke inkomsten op. Veel van jullie werken hier al mee, dus daar zal niets aan veranderen.

Maar naast dit heeft LinkPizza een nieuwe tool ontwikkeld om op een andere manier bloggers en adverteerders bij elkaar te brengen. Deze tool gaan we integreren op Bloggerslijst.nl. Voor opdrachtgevers is het op deze manier heel handig om in contact te komen met bloggers. Ze kiezen een of meerdere bloggers uit op Bloggerslijst en kunnen meteen een aanvraag doen voor een samenwerking. Neem jij als blogger de samenwerking aan dan betaalt de opdrachtgever aan LinkPizza en LinkPizza betaalt weer aan jou. Om facturatie hoef je je geen zorgen te maken, dat wordt allemaal voor je verzorgd. Handig toch?

Niet pitchen, je eigen tarieven hanteren en op makkelijke manier samenwerkingen aangaan. Denk aan advertorials, Instagram posts, mentions of linkjes.

Werkwijze in de toekomst

Wanneer een nieuwe blogger zich aanmeldt op Bloggerslijst wordt hij/zij automatisch doorgestuurd naar een pagina van LinkPizza waar alle gegevens kunnen worden ingevuld. Hier kun je aanvinken of je 1. op bloggerslijst vermeld wilt worden en 2. of je met LinkPizza wilt gaan werken. Niets is verplicht, alles mag.

Wanneer je voor beiden kiest wordt hetzelfde scriptje (plugin) op je site geplaatst wat bloggers die al met LinkPizza werken nu ook hebben geïnstalleerd. Daardoor worden op Bloggerslijst je realtime statistieken weergegeven. Kies je wél voor vermelding op Bloggerslijst maar niet voor het gebruik van de LinkPizza tool dan kom je zonder statistieken op Bloggerslijst te staan.

Bij op Bloggerslijst vermelde bloggers die al met LinkPizza werken gaat nu alles dus automatisch; je hoeft niets te doen. Wel kun je met je LinkPizza inloggegevens de teksten aanpassen die op Bloggerslijst verschijnen en je tarieven invoeren.

Sta je nog niet vermeld op Bloggerslijst maar wil je hier wél graag op komen te staan? Dan kun je je op dit moment aanmelden via LinkPizza. Daar krijg je de optie voor vermelding op Bloggerslijst.nl. Binnenkort zul je via ons aanmeldformulier doorgestuurd worden.

Vanwaar deze samenwerking?

Wij hebben gekozen voor deze samenwerking omdat het in onze ogen veel toegevoegde waarde heeft. Voor ons wordt het proces veel gemakkelijker waardoor we niet meer handmatig nieuwe bloggers hoeven toe te voegen en statistieken hoeven aan te passen. Zo kunnen wij ons richten op het laten groeien van Bloggerslijst en het onder de aandacht brengen bij adverteerders en brands. En dat betekent meer samenwerkingen voor alle bloggers die op de Bloggerslijst staan.

We hopen dat jullie dit begrijpen en zien een zonnige toekomst tegemoet. De bloggerswereld is tenslotte flink groeiende op dit moment!

facebook